Trouwen openingsdans: Argentijnse Tango

Je bruiloft is een dag die je niet wilt vergeten en de openingsdans moet natuurlijk helemaal geweldig zijn! Wat is er dan mooier dan de Argentijnse tango als openingsdans? De Argentijnse tango is een dans van passie, connectie, temperament en vurigheid! Ga je trouwen en wil je graag een mooie tango dansen als openingsdans? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jullie graag om dit te realiseren.

Een Privéles tangoleraar helpt jullie met het bedenken van een mooie choreografie, met als bijkomstigheid, dat je ook meteen de Argentijnse tango in basis leert dansen. Dus jullie dansen dan echt op jullie gevoel en de muziek en dat straal je ook uit naar het publiek. Het wordt dus niet zomaar een snel kunstje.

Mooie muziek voor de openingsdans bij het trouwen

Kijk op Youtube naar enkel voorbeelden van nummers die zich goed lenen voor een openingsdans:

De voordelen van Privéles Argentijnse Tango als openingsdans bij het trouwen:

  • Je krijgt 100% begeleiding door een tango privéleraar
  • Je leert ook meteen tango dansen
  • Flexibele tijden
  • Mogelijk bij je thuis* of op diverse locaties in Nederland

* De Privélessen Argentijnse Tango kunnen ook bij je thuis gegeven worden. Er komen dan wel reiskosten bij.

De prijzen:

De prijzen zijn per docent iets verschillend en liggen rond de 50 a 60 euro per uur. Afhankelijk van jullie ervaring, aanleg moet je rekening houden met 10 tot 14 privélessen. Dus het is verstandig om er op tijd aan te beginnen.

Interesse?

Neem dan contact op via onderstaand formulier. Je wordt teruggebeld voor extra informatie.    Foto credit: Ícaro Moreno Ramos