Tangoleraar: Roshan Warjavand

Tangoleraar in Amsterdam

Roshan Warjavand is tangoleraar in Amsterdam en geeft privelessen Argentijnse tangoles in de regio Amsterdam (Diemen) en treedt regelmatig op voor publiek. In zijn jeugd heeft Roshan al aan vele ballroomdansen gedaan, waaronder de tango. 

Hij heeft ondertussen zelf vele lessen en workshops gevolgd van diverse tango maestro’s uit o.a. Argentinië. Zijn eigen tangostijl wordt gekenmerkt door muzikaliteit, creativiteit, zachtheid en dynamiek. Hij is een allround tangodanser die zowel de traditionele als de tango nuevo stijl beheerst en daarnaast een ervaren milonga danser.

De privelessen zijn vooral gericht op het interne deel van de Argentijnse Tango, zegmaar het echte tangogevoel. Het gaat bij hem niet om flashy movements en trucjes maar de essentie van de tango. Hij focust op een goede basis techniek en leert je stapje voor stapje de intentie van tango. Ook wordt ruim aandacht besteed aan muzikaliteit en tango etiquette.

Als een doorgewinterde tangodanser zal hij je goed de praktijk en theorie kunnen bijbrengen die direct toepasbaar zijn. Dit zal er voor gaan zorgen dat je een fijne danser(es) wordt op de tangosalon.

Roshan Warjavand geeft tangoles in de regio Amsterdam en is gevestigd in Diemen.

Hij geeft les in het Nederlands, Engels & Spaans

English

Roshan Warjavand teaches the Argentine Tango in Amsterdam. He also performs on events. For him the Argentine tango is a lifestyle.

Almost every weekend you will find him dancing in a salon in the Netherlands or at festivals abroad. He has followed many lessons and workshops of great tango maestros. His own tango dance style is characterized by musicality, creativity, gentleness and dynamics. He is a versatile dancer who likes to dance both the traditional tango and the tango nuevo style and milonga. He is a great teacher and qualified to instruct you about the essentials that will help you to become a very good tango dancer.

Zoek je een goede tangoleraar en wil je tangoles van Roshan?